Winnaar fotomobielwedstrijd bekendgemaakt

Raymond 518 0
De afgelopen weken organiseerden we een fotowedstrijd voor foto's geschoten met een mobiel. De winnaar krijgt een 8-megapixel SonyEricsson C905 cameratelefoon. Vandaag maken we de winnaar bekend.

Uiteindelijk heeft de jury gesproken en gekozen uit een recordaantal inzendingen. Liselotte Vollebregt is de winnares, ze schoot deze indrukwekkende, mysterieuze plaat met haar Samsung U700. ZeĀ  laat hiermee zien dat technische imperfectie niet per definitie een mislukte plaat hoeft op te leveren. Integendeel!

Liselotte, hartelijk gefeliciteerd. Je krijgt de Sony Ericsson C905 zo snel mogelijk thuisgestuurd!

Hartelijk dank aan alle deelnemers voor jullie inzendingen. Binnenkort houden we een nieuwe wedstrijd en maak je weer kans op fraaie prijzen.

Winnaar - Liselotte Vollebregt

Foto: Liselotte Vollebregt

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond