Win: stijlvolle Koninginnedag-cameratas

Redactie 892 0
Nederland is weer in de ban van de vrijmarkt, kroontjes, Nederlandse vlaggen en heel veel oranje. Maar op deze vrolijke dag wil je je saaie cameratas natuurlijk niet meenemen. Als de Koningin met een oranjegevoel op stap gaat, dan wil jij dat natuurlijk ook.

Daarom geven wij ter gelegenheid van Koninginnedag twee stijlvolle tassen weg van Acme Made Nederland. De Bowler Bag Orange is een 'immens aantrekkelijke, sexy tas', aldus de fabrikant. Wil je deze unieke tas voor je spiegelreflex en accessoires winnen? Doe dan mee met de wedstrijd!


Zo doe je mee (Twitter en Facebook)

Meedoen is heel gemakkelijk. Tweet ons jouw meest 'Hollandse' foto; het kan niet Nederlands genoeg zijn, zolang je hem maar zelf hebt gemaakt. Stuur via Twitter je foto naar ons op met daarbij de volgende zin: '@DFPro Ik wil een Bowlerbag Orange van @AcmemadeNL winnen!'

Je kunt ook meedoen via Facebook. Dat doe je door je Oerhollandse plaat achter te laten op onze fanpage. Inzenden kan (zowel op Twitter als Facebook) tot en met zondag 8 mei.

Volg je ons nog niet op Twitter, doe dat dan meteen even, dan kun jij ook meedoen. Wij kiezen de mooiste, koninklijkste en meest originele foto uit en nemen contact op met de winnaars.

Met dank aan www.acmemade.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie