Fotowedstrijd: Landschapsfotografie

Win jij een reis naar Spitsbergen ter waarde van € 5.500,-?

Jasper van Bladel 745 0
We hebben momenteel een erg interessante fotowedstrijd lopen: landschapsfotografie. Een mooi thema, met een nog veel mooiere prijs. Je kunt namelijk een reis naar Spitsbergen winnen. 10 dagen en compleet verzorgd, ter waarde van maar liefst € 5.500,-. Doe jij al mee?.

Het fotograferen van fantastische landschappen is voor veel fotografen een groot genot. Epische ijsvlakten, ruige steppes of juist glooiende groene bergen: voor iedere fotograaf is er wel een mooie plek te vinden. We zijn op zoek naar de ultieme landschapsfoto. Haal de wandelschoenen en je statief maar tevoorschijn, want deze fotowedstrijd wil je beslist winnen! Kijk maar eens naar de schitterende hoofdprijs!

Bekijk hier de wedstrijdgallery. Inspiratie is hier te vinden. Inzenden kan t/m 5 september 2017.

Hoofdprijs

Reis naar Spitsbergen t.w.v. €5.500,-

Win jij deze fotowedstrijd? Dan ga jij naar de archipel in het hoge noorden met fotoreisspecialist! Het betreft een expeditie-cruise waarbij je maar liefst tien dagen verblijft op de de s/v Noorderlicht en aan de slag gaat met landschaps- en dierenfotografie.

Spitsbergen

Reisinformatie
Reisdatum: 30 mrt 2018 - 08 apr 2018
Bestemming: Spitsbergen, Noorwegen
Begeleiders: Joël Monster en Walter Spoor
Niveau: Geschikt voor iedere fotograaf
Conditie: Gemiddeld
Thema van de reis: Landschaps- en dierenfotografie

Lees hier alles over de reis!

Spitsbergen
De eilandengroep Spitsbergen, ook wel bekend als Svalbard, zo’n 565km gelegen ten noorden van Noorwegen (waar het sinds 1920 ook deel vanuit maakt), is de perfecte bestemming voor wie opzoek is naar de combinatie van arctische landschappen en wildlife. Met een oppervlakte van ongeveer 62.000 km² is Spitsbergen anderhalf keer groter dan Nederland. Maar liefst 60% is bedekt met gletsjers. Kenmerkend in het landschap zijn de vele steile en “spitse” bergen. De hoogste berg van Spitsbergen is de Newtontoppen (1713m), terwijl de meeste bergen tussen de 800 en 1300 meter hoog zijn. In de hoofdstad Longyearbyen wonen ongeveer 2000 mensen afhankelijk van het seizoen, wat ongeveer de helft is van alle inwoners op het gehele archipel. Met een geografische ligging ver boven de poolcirkel en dus in het Noordpoolgebied, tussen de 74° en 81° noorderbreedte, ben je verzekerd van adembenemende vergezichten en een onvergetelijke natuurbeleving.

Beschikbaar gesteld door Fotoreisspecialist:
Fotoreisspecialist is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van fotoreizen en workshops. Zij helpen je verder ontwikkelen als fotograaf vanuit je eigen visie en creativiteit, in een ontspannen sfeer op een schitterende plek. Heb je zin in een onvergetelijke fotoreisbeleving, kijk dan snel op www.fotoreisspecialist.nl.

Fotoreisspecialist_Logo

Spitsbergen

Meedoen? Klik hier

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper