Wild Wonders of Europe in Den Haag

steven 1261 0
Voor de expositie Wild Wonders of Europe fotografeerde 69 fotografen de natuur in 48 Europese landen. De foto's laten de schoonheid en diversiteit van de Europese natuur zien. De openluchttentoonstelling is nu te zien in Den Haag

In de openluchttentoonstelling zijn honderd levensgrote natuurfoto's te zien. Aan de foto's werkten fotografen uit verschillende Europese landen mee. Ook twee Nederlandse natuurfotografen, Edwin Giesbers en Ruben Smit.

Met het project willen de organisatoren laten zien dat het goed gaat met de natuur in Europa en er veel prachtige natuur is,  die we moeten behouden. Maar ook dat er veel aandacht nodig is, voor de diersoorten die met uitsterven bedreigt worden.

Wild Wonders of Europe zal de komende jaren alle 48 Europese landen aandoen. Den Haag beleeft van 27 mei tot 30 augustus, in het Internationale VN-jaar van de Biodiversiteit, de wereldpremière van dit culturele evenement.

Boek

Samen met de expositie is ook een boek uitgebracht. Het boek 'Wild Wonders of Europe' gaat over de wilde natuur en de wilde beesten die er nog steeds leven. Natuurlijk vergezeld met prachtige foto's.

Foto © Vincent Munier

Foto © Verena Popp-Hackner

Foto © Solvin Zankl

afbeelding van steven

Steven Vos | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Steven