Robuuste draagbare opslag

Western Digital introduceert My Passport SSD-schijf

Redactie DIGIFO... 791 0
Western Digital heeft de My Passport SSD aangekondigd en biedt hiermee een compacte en robuuste opslagmethode tot 1TB. Met de My Passport SSD is het heel makkelijk om on-the-go een back-up te maken van je foto's zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het stoten van de schijf.

De My Passport schijven van Western Digital zijn beschikbaar met een capaciteit van 256GB, 512GB en 1TB. De schijven zijn zeer compact en passen met gemak in je handpalm. De schijven zijn aan te sluiten via usb 3.1 (en werkt tot usb 2.0) en heeft een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 515MB/S

Lees ook: 9 tips om je foto’s zo veilig mogelijk op te slaan

 

Waarom SSD

Harde schijven zijn over het algemeen een hele goede methode om al je foto's op te slaan, maar als je je harde schijf regelmatig meeneemt is de kans dat de schijf ermee ophoudt vrij groot. Harde schijven zijn namelijk vrij gevoelig voor klappen en stoten en na één onfortuinlijke val kan je al je bestanden kwijtraken. SSD-schijven zijn een stevige en compacte opslagmethode waar je met een gerust hart mee op pad kan gaan. De My Passport-schijven van Western Digital zijn ontwikkeld om vallen van bijna twee meter te overleven en na een omgevingstemperatuur van -20° C zonder problemen weer op te starten. Mocht de schijf het toch begeven krijg je bij deze My Passport-schijven standaard drie jaar garantie.

Kijk voor meer informatie op de website van Western Digital.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie