Spotlight - Weekwinnaar #32 - 2016

Weekwinnaar #32 - 2016

Jasper van Bladel 1187 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een Ewent Powerbank van 7800mAh.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. Deze keer is Evely Duis de winnaar. Gefeliciteerd!

Model: Nadia

Met deze bijzondere portretfoto wint Evely Duis deze week. Een intrigerend beeld!

Weekwinnaar prijs - Ewent Powerbank van 7800mAh

Vandaag geven we een Ewent Powerbank van 7800mAh aan de maker van de Foto van de Week. Deze Powerbank zorgt ervoor dat je altijd genoeg stroom voor je tablet en smartphone bij je hebt. Dankzij het compacte design neem je de powerbank overal meer naartoe. De indicatielampjes laten het resterende energieniveau zien. Als handige extra heeft de EW1237 Powerbank een ingebouwde zaklamp.  

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van EvelyDuis

Heel erg bedankt!