Wedstrijd: hoe 'tough' is jouw fotografie?

Julian 553 0
DIGIFOTO Pro geeft je in samenwerking met Olympus de kans om te laten zien hoe ‘tough’ jouw fotografie is. De bedenker van het beste fotoidee krijgt een water- en schokbestendige µ TOUGH-6000 cadeau.

Om te bewijzen hoe 'tough' de Olympus µ TOUGH-camera's nu echt zijn, heeft Olympus de hulp ingeroepen van Tim en Tom Coronel. De autoracende broers hebben de nieuwste Olympus µ TOUGH-modellen uitgebreid getest tijdens de afgelopen Dakar Rally in Zuid-Amerika.

Tim en Tom zijn in ieder geval overtuigd over het kunnen van de camera's: "We hebben er écht alles mee gedaan. We zijn continu aan het fotograferen geweest, vanuit de auto maar zeker ook buiten de auto", aldus Tom Coronel. "In zandduinen, stofwolken – je kunt het zo gek niet bedenken. En ze deden het altijd, zonder haperen en zonder mankementen!”

'Eat My Dust': nieuwe µ TOUGH-kit
Olympus heeft de mooiste en meest indrukwekkende foto's en videobeelden die de broers Coronel tijdens de Dakar Rally maakten, op een xD-Picture Card van 2 GB gezet. Dit unieke beeldmateriaal (meer dan 100 foto's en ruim 50 filmfragmenten) wordt meegeleverd met de nieuwe, exclusieve 'Eat My Dust'-kit die Olympus binnenkort op de makt zal brengen. De kit bestaat verder uit een µ TOUGH-6000 camera en een door Tim en Tom Coronel gesigneerde cap. Een voorproefje van het beeldmateriaal zie je in onder­staande slideshow.

Wedstrijd

Of je nou een verlate Nieuwjaarsduik wilt vastleggen, het NK fierljeppen, een partij modderworstelen of schaakboksen; in sommige situaties laat je je kwetsbare ‘gewone’ camera beter in de tas. Heb jij altijd al iets extreems willen fotograferen? Laat het ons weten! Tot 28 februari kun je je idee inzenden. DIGIFOTO Pro kiest de beste, leukste, grappigste of origineelste inzending, de winnaar krijgt een water- en schokbestendige Olympus µ TOUGH-6000 camera cadeau. Alles wat we van je verwachten is dat je dan ook daadwerkelijk je idee waar maak, de resultaten publiceren we op digifotopro.nl.

Prijs
De 10-megapixel µ TOUGH-6000 kan vallen van 1,5 meter hoogte weerstaan en is waterdicht tot 3 meter diep. De stevige compact is uitgerust met 3,6x optische zoom (28-102mm), optische beeldstabilisatie en 2,7-inch lcd-scherm.

Meedoen

Je idee insturen kan via ons contactformulier. Vul in het onderwerpveld ‘wedstrijd olympus’ in. Wil je bijvoorbeeld een schets meesturen, mail dan direct naar redactie(at)digifotopro.nl, denk wel een beetje aan onze mailbox, houdt je bijlagen beperkt in grootte (max. 500 kb).

Naar het contactformulier


Wedstrijdvoorwaarden

Door deel te nemen aan deze wedstrijd stem je in met onze wedstrijdvoorwaarden:

  • De winnaar stemt toe met het publiceren van zijn gemaakte foto’s (als omschreven in de inzending) op digifotopro.nl en/of in DIGIFOTO Pro Magazine.
  • Maximaal één inzending per deelnemer is toegestaan.
  • Het auteursrecht op de gemaakte foto’s blijft te allen tijde bij de fotograaf.
  • De camera blijft na het uitvoeren van het idee in het bezit van de winnaar.
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Inzendingen worden geaccepteerd tot en met 28 februari 2009.