Website DIGIFOTO Pro compleet vernieuwd

Redactie 515 0
Digifotopro.nl heeft een flinke facelift ondergaan. Naast meer interactie is er op de website vanaf nu veel meer te doen, zien en beleven.

Vernieuwingen zijn te vinden in de vorm van een blogrubriek, een aparte sectie voor fotowedstrijden en de mogelijkheid om via flickr foto’s aan artikelen te koppelen. Ook kunnen lezers voortaan op alle nieuwe artikelen reageren.

One-stop totaalplatform
 DIGIFOTO Pro-hoofdredacteur Raymond Luijbregts: “Met de nieuwe website willen we een ‘one-stop’ totaalsite bieden voor liefhebbers van fotografie. Bezoekers kunnen er terecht voor het harde nieuws, analyses en kritische reviews maar ook voor inspiratie in de vorm van interviews, workshops, soundslides, weblogs, columns, een agenda en de mogelijkheid je eigen foto’s onder de aandacht te brengen. En dat alles in een interactief jasje.”

DIGIFOTO Pro .TV
De lancering van de nieuwe website valt samen met de introductie van een zustersite: DIGIFOTOPro.TV. Dit videokanaal van DIGIFOTO Pro zal regelmatig worden voorzien van paginabrede High Definition video-workshops, interviews en soundslides.

Bèta
De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website. Vanaf vandaag is het – voorlopige – resultaat te zien. De overzetting van artikelen van de oude website naar de compleet vernieuwde webomgeving levert niet altijd een vlekkeloos resultaat op. Hieraan zullen wij de komende maanden blijven sleutelen. Ook blijven de webspecialisten van Dynora werken aan verbeteringen en de toevoeging van nieuwe functionaliteit.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie