Website Blurb nu ook in het Nederlands

jesse kraal 1900 0
De online boekdrukker Blurb heeft nu ook een Nederlandstalige website. Alle informatie over boeken, papiersoorten en verzending is nu in ons eigen taaltje te lezen. Aan de leveringsvoorwaarden en prijzen verandert niets.

Blurb wil haar niet-Engelstalige klanten graag beter van dienst zijn en komt daarom met een Nederlandstalige, Portugese, Italiaanse en Spaanse variant van haar website. Dat Nederland, als relatief klein land, een website in de eigen taal krijgt heeft te maken met de bestellingen uit ons land. Dertig procent van Blurb's omzet komt uit Europa en wij zijn qua afnemers het derde land.

Korting

Om te vieren dat Blurb een Nederlandstalige website heeft, krijg je tot 14 november 2011 20% korting op je aankopen. Je moet dan bij het afrekenen wel de actiecode NLFOTO20 in voeren. Naast een Nederlandstalige website is er overigens ook een Nederlandstalige klantenservice. Let wel op met het webadres, dit is niet blurb.nl maar nl.blurb.com.

Blurb in het Nederlands

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse