Wat zou jij doen als je foto’s gewist worden?

Wat zou jij doen als je foto’s gewist worden?

Redactie DIGIFO... 935 0
Het is de grootste nachtmerrie, al je foto’s weg! Kodak Moments UK trok nietsvermoedende mensen van de straten in Londen en liet ze gebruik maken van een super snelle telefoon oplader. Tot ze de melding krijgen dat al hun foto’s zijn gewist. Oeps!

Foto’s gewist

Handig toch? Als je lekker op straat loopt en er wordt je aangeboden om gebruik te maken van een super snelle telefoon oplader. Altijd handig! Je prikt je telefoon in en vervolgens gebeurd er iets wat je nooit had verwacht. Je grootste nachtmerrie wordt waarheid. Al je foto’s zijn gewist!

Wat zou jij doen als je foto’s gewist worden?

Grap

In Londen haalde Kodak Moments UK wel een hele bizarre grap uit met de mensen op straat. Ze lieten de mensen denken dat al hun foto’s gewist werden. De reacties variëren van woede tot verdriet. Tot mensen erachter komen dat het één grote grap is. Het doel van deze grap? Mensen eraan herinneren dat ze hun foto’s goed moeten opslaan en vooral eens moeten afdrukken! Je hecht meer waarde aan foto’s dan je denkt. Gelukkig zijn al deze mensen hun foto’s niet kwijt. Hoe zou jij reageren als dit jou zou overkomen?

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie