Waarom we onze foto’s afdrukken

Waarom we onze foto’s afdrukken

Nadja Geskus 727 0
Drew Gurian maakte een video met een aantal interessante punten over het afdrukken van foto’s. Er zijn een aantal verschillende redenen waarom we onze foto’s afdrukken. Waarom druk jij jouw foto’s eigenlijk af?

Inspiratie

Het laten afdrukken van je foto’s op groot formaat, geeft een enorme kick. Je bent trots op wat je hebt gemaakt en dus op je afdruk. Als je je foto’s op groot formaat ziet, ben je geïnspireerd om weer verder te gaan werken. Fotograferen, bewerken, afdrukken en herhalen!

Oude foto’s

Als je je foto’s wilt laten afdrukken, ga je geheid door al je oude foto’s heen om te kijken of daar niet nog een pareltje tussen zit. Het is leuk om te bekijken wat je door de jaren heen hebt gemaakt en het is nog leuker om trots te kunnen zijn op wat je hebt gemaakt en het aan de muur te hangen. Ook zal het je weer herinneringen geven, bijvoorbeeld over bepaalde locaties waar je bent geweest.

Tastbare herinnering

Op social media gaan je beelden op een gegeven moment de vergetelheid in. Ze worden verborgen tussen alle andere foto’s en niemand kijkt er meer naar om. Het is doodzonde van al het harde werk wat er in de foto’s zit. Als je een foto aan de muur hangt, zullen zowel jij als anderen er naar kunnen blijven kijken.

Bevredigend

Zoals al eerder gezegd; het geeft een enorme kick om je werk groot afgedrukt te zien. Het is een beloning van al het werk wat je in de foto hebt zitten. En je zult zien dat niet alleen jij, maar ook anderen enthousiast zullen worden van jouw mooie werk. 

Voor reden waarom je jouw foto's moet afdrukken, bekijk onderstaande video.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja