VSO brengt nieuwe versie Image Resizer uit

Redactie 666 0
De Franse softwarefabrikant VSO heeft versie 4 van haar resizetool Image Resizer uitgebracht. Hoewel de fabrikant grote wijzigingen ziet is het programma qua bediening en gebruiksgemak hetzelfde gebleven. Wel zo makkelijk.

Met de VSO Image Resizer kunnen foto's geconverteerd, gekopieerd, geimporteerd, georganiseerd en bewerkt worden. Zowel per foto als per hele map. “We wilden het programma zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken”, zegt een van de makers Philipp Möllmann. “Daarom hebben we deze nieuwe versie zo makkelijk en rechttoe rechtaan gehouden als mogelijk.”

Makkelijker

Versie 4 van het programma is inderdaad nog iets makkelijker dan zijn al kinderlijk eenvoudige voorganger. Alle knoppen spreken volkomen voor zich en met een druk op de knop is die ene foto, of een hele map, geresized naar het door jou gewenste formaat. Door de verbeteringen is het nu mogelijk om foto's uit verschillende mappen bij elkaar te zetten en in een keer te bewerken. Het maken van profielen voor formaten die vaak gebruikt worden was al een optie, maar deze kunnen nu ook geëxporteerd worden naar andere computers.

Nieuw opties

Een van de nieuwe opties is 'live preview', zodat voor de handeling al gekeken kan worden naar de mogelijke uitkomst. Ook kan het resultaat nu direct vanuit de tool verstuurd worden per email of direct in een zip-bestand gezet worden.

Prijs en beschikbaarheid

Een gratis probeerversie, inclusief vijf seconden durend wachtvenster, kan gedownload worden op de site van VSO. Bij daadwerkelijke aanschaf verdwijnt deze 'nag window'.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie