Voorproefje: Eindexamenexpositie LichtGevoelig

Julian 953 0
Op 10 juni presenteert de nieuwste lichting eindexamenstudenten van de Fotoacademie Amsterdam haar werk op de expositie LichtGevoelig. Op onze website tonen de afstudeerkandidaten alvast een voorproefje van hun werk.

Het werk van de studenten bestrijkt de fotografische disciplines portret, documentair, journalistiek, mode, landschap en autonoom. Daarnaast is het medium video ook dit jaar weer vertegenwoordigd.

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdagavond 10 juni in Loods 6, in de Bagagehal, die met haar industriële uiterlijk tot een van de mooiste tentoon­stellingsruimtes van Amsterdam behoort, aldus de organisatie.

Loting

De foto's zijn in Loods 6 te bezichtigen tot en met maandag 13 juni. Op de laatste dag van de tentoon­stelling vindt er een loting plaats. Wie zich hiervoor inschrijft, maakt op maandag 13 juni kans op één van de hiervoor speciaal geselecteerde werken van de eindexamenstudenten.

Eindexamenwerk

We vroegen de eindexamenkandidaten om ons alvast een voorproefje in te sturen van hun werk. Op de volgende pagina's zie je een selectie van de studenten en hun foto's.

Jolien Homan

www.jolienhoman.nl

Foto © Jolien Homan

Martijn Gijsbertsen

www.martijngijsbertsen.nl


Foto's © Martijn Gijsbertsen