#MannequinChallenge op een bruiloft

Volledige bruiloft doet de #MannequinChallenge

Fabienne Keijzer 1480 0
De Mannequin Challenges vliegen je om de oren op Facebook en Instagram. Maar deze video steekt er met kop en schouders bovenuit. De fotografe die deze video heeft gemaakt zorgde ervoor dat een volledige bruiloft deelnam aan de #MannequinChallenge!

Volledige bruiloft doet #MannequinChallenge

Het is misschien wel de beste uitvoering van de #MannequinChallenge die tot nu toe op het internet is verschenen. Tijdens die challenge is het de bedoeling dat je een moment bevriest, alsof de mensen paspoppen zijn geworden, en dit dan filmt. Fotografe Suzanne Delawar kreeg het idee om een Mannequin Challenge te doen tijdens een bruiloft die ze moest fotograferen. Ze belde de bruid op en vroeg of ze het een leuk idee vond. De bruid was dolenthousiast want ze stond net op het punt de fotografe precies hetzelfde te vragen!

Alle bruiloftsgasten doen mee

Suzanne Delawar heeft het voor elkaar gekregen om alle bruiloftsgasten mee te laten doen aan haar versie van de Mannequin Challenge. De video is prachtig in scene gezet en is meteen een mooi aandenken aan de bruiloft voor het pasgetrouwde stel. De video is inmiddels al ruim vijf miljoen keer bekeken en heeft duizenden likes en reacties.


Bekijk ook hoe Hillary Clinton en haar crew een #MannequinChallenge doen in haar vliegtuig!
afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne