De BrightSaber van Polaroid!

Voel je een Jedi met de Polaroid BrightSaber

Fabienne Keijzer 706 0
Star Wars fan? Dan heeft Polaroid een leuk accessoire. De BrightSaber is een nieuw handheld licht, uitgerust met ledlampen. Deze handige stok is gemakkelijk te gebruiken en is ideaal voor nét dat beetje extra licht wat je nodig hebt.

298 LED's 

“Vergeet licht paraplu’s, grote lampen en hete spotlights. Een goed belicht shot is binnen handbereik met de BrightSaber,” aldus Polaroid. De BrightSaber bevat 298 LED lampjes die achter een diffuser zijn geplaatst. De diffuser zorgt voor een zachte, maar krachtige gele gloed. De lampjes gaan meer dan 50.000 uur mee en ze kunnen een lichttemperatuur van 5800 kelvin creëren. Er wordt ook een filter bijgeleverd die de temperatuur terug kan brengen tot 3200 kelvin.

polaroid_brighttsaberpolaroid_brighttsaber

BrightSaber 

De BrightSaber werkt met een oplaadbare batterij, maar deze gaat wel maar maximaal 30 minuten mee. De lamp kan ook worden bevestigd op een statief en er wordt een afstandsbediening bijgeleverd.  Hiermee kun je ook flitslicht instellen en zijn er verschillende opties voor cameramerken beschikbaar. De BrightSaber weegt slechts 600 gram en kost momenteel zo’n 170 dollar via Amazon.

polaroid_brighttsaber
 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne