Vintage Nikon van chocolade!

Vintage Nikon van chocolade!

Fabienne Keijzer 1063 0
Op zoek naar een kerstcadeau voor een echte chocoholic? Dan kun je terecht bij de Amazing Chocolate Workshop! Ze hebben een vintage Nikon camera op ware grootte, volledig van chocolade! Hij is zo mooi dat het eigenlijk zonde is om hem op te eten.

Voor de echte chocoholic: vintage Nikon van chocolade! 

In Engeland heb je de Amazing Chocolate Workshop, en daar maken ze allerlei soorten gereedschap compleet van chocolade. Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een chocoholic, dan is het een echte aanrader. Naast het gereedschap hebben ze ook een vintage Nikon camera op ware grootte gemaakt van het verrukkelijke bruine snoepgoed!
Vintage Nikon van chocolade

Choco-Nikon op ware grootte 

Met deze choco-Nikon brengt The Amazing Astonishingly Spectacular Chocolate Workshop (een hele mond vol) een eerbetoon aan de vintage analoge camera. De chocoladecamera is gemaakt van kwaliteitscacao uit Italië. De mensen van de Chocolate Workshop hebben enorm veel tijd en moeite in gestoken, en dat is ook zeker te zien aan de prachtige details van de camera. Het is een kunstwerk op zich, je zou hem eigenlijk in willen lijsten om hem niet op te hoeven eten.
Vintage Nikon van chocoladeVintage Nikon van chocolade

Opeten of bewaren? 

De camera van chocolade heeft exact dezelfde afmetingen als een echte vintage Nikon en hij wordt geleverd in een mooie bijpassende verpakking. De camera kan ongeveer zes maanden bewaard blijven, tot die tijd kun je hem dus mooi tentoonstellen. Neem vooral een kijkje op de website van The Amazing Chocolate Workshop om te zien wat de chocolade-genieën nog meer hebben gecreëerd.

Lees ook: Nikon One uit 1948 geveild voor €384.000

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne