Viewbook organiseert internationale fotoserie-wedstrijd

Raymond 588 0
Onlineportfoliodienst Viewbook organiseert een internationale fotowedstrijd voor documentaire en conceptuele fotoseries.

De 'photo stories' worden door het publiek en een internationale  jury beoordeeld. De eerste prijs winnaars ontvangen internationale publicaties en levenslange abonnementen met een waarde van meer dan $12.000. De beste 'photo stories' worden gepubliceerd in het Viewbook PhotoStory 2009 boek.

Viewbook PhotoStory daagt alle documentaire en conceptuele fotografen over de wereld uit om aansprekende fotoverhalen in een lineaire online gallery te maken. Iedere professionele fotograaf en opkomend talent kan gemakkelijk zijn of haar serie inzenden, gebruikmakend van een 60 dagen gratis Viewbook Pro abonnement.

Een internationale jury bestaande uit Marcel Feil, (curator of FOAM museum) Lauren Heinz (Editor Foto8) en Alison Zavos (editor Featureshoot.com) en andere professionals uit de industrie beoordelen de fotoverhalen op hun impact en fotografische kwaliteiten.

Alle voorgeselecteerde inzendingen verschijnen op viewbookphotostory.com, waar iedereen de fotografische verhalen kan bekijken en kan stemmen op hun favorieten.

Viewbook PhotoStory is geinitieerd door Viewbook.com en GUP Magazine, en wordt bijgestaan door onder andere DIGIFOTO Pro. Voor meer informatie, om in te schrijven of om te stemmen, ga naar www.viewbookphotostory.com.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond