Vier Nederlanders genomineerd voor festival Hyères

Redactie 698 0
Eind april vindt in Hyères het 26e International Festival of Fashion & Photography plaats. Binnen de tien genomineerden zijn ook vier Nederlandse talenten geselecteerd: Kim Boske, Anouk Kruithof, Marc Philip van Kemoen en Awoiska van der Molen.

Marc Philip van Kemoen is genomineerd voor zijn fotoserie 'Composite Space VI'. Anouk Kruithof neemt 'dagelijkse uitputting' als uitgangspunt voor haar werk. Kim Boske en Awoiska van der Molen hebben landschap als algemeen thema in hun serie. De genomineerde foto's zijn op het festival te zien in een tentoonstelling.

Festival of Fashion & Photography

Het festival is in 1985 opgericht om jong talent een duwtje in de goede richting te geven. Zo ondersteunen ze hen met materialen, logistieke ondersteuning, een netwerk en natuurlijk media-aandacht. Alles wat een jonge fotograaf nodig heeft om opgemerkt te worden.

Binnen het festival worden de grenzen tussen fotografie, mode en kunst verkent. Het festival kan een grote kans zijn voor de Nederlanders, want één van de eerdere ontdekkingen van dit festival is het nu inmiddels internationaal bekende duo: Viktor&Rolf.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie