De veelbelovende Mirroless middenformaatcamera

Video's van de Fujifilm GFX in actie

Redactie DIGIFO... 681 0
Het was misschien wel hét grootste nieuws tijdens photokina in september: de mirrorless middenformaatcamera van Fujifilm. Voor iedereen die benieuwd is naar deze camera heeft Fujifilm nu een aantal video's geplaatst waarin deze camera aan de tand gevoeld wordt.

In de video zien we de camera gebruikt worden in een grote hoeveelheid situaties. We zien de camera gebruikt in een shoot in een studio, het warme en drukke India, maar ook in het koude Zweden. De video's geven het beeld dat de Fujifilm GFX uitstekend gebruikt kan worden als vervanger voor hedendaagse spiegelreflexcamera's. Ook krijgen we alvast een beeld wat de kwaliteit die de camera zal leveren, met voorbeeldfoto's en 100% crops.

Lees ook: Hands-on Fujifilm GFX: Prijs significant onder 10.000 dollar

Fujifilm GFX

De Fujifilm GFX is de eerste mirroless middenformaatcamera van het Japanse merk en belooft veel goeds. Deze camera is, zeker voor een middenformaatcamera, behoorlijk compact en met een richtprijs van € 8.000,- inclusief objectief is het een serieuze optie voor veel professionele fotografen die op zoek zijn naar iets nieuws.

Kijk voor meer informatie over de GFX op de website van Fujifilm.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie