Video tour door fotozaak Grays of Westminster

Video tour door fotozaak Grays of Westminster

Nadja Geskus 670 0
Ben je een groot Nikon liefhebber? Dan is deze video tour echt wat voor jou! In Londen staat fotozaak Grays of Westminster een store geheel gewijd aan alles wat met Nikon te maken heeft. Matt Granger maakte een virtuele tour van de winkel.

Grays of Westminster

Meer dan 25 jaar geleden werd Grays of Westminster opgericht door Gray Levett. Hij wilde een world-class camera winkel oprichten. Dus hij begon de multi-bekroonde Nikon-only winkel. Het ligt in een rustige wijk in het centrum van Londen, op een korte loopafstand van Buckingham Palace. Wat begon als een klein postorderbedrijf, is nu een internationaal bekende winkel met een lange lijst van dealer awards. Matt Granger maakte een prachtige virtuele tour van deze award-winnende winkel.

Video tour door fotozaak Grays of Westminster

Matt Granger

Portretfotograaf Matt Granger is gevestigd in Sydney, Australië. Toen Granger toevallig langs Grays of Westminster kwam en er een onverwachts bezoek nam, legde hij zijn indrukken van de bekroonde Nikon-only winkel vast. Een prachtige tour door de bijzondere winkel. Dus sla, na het kijken van de video natuurlijk, het adres op in je telefoon, zodat je tijdens je volgende trip naar Londen weet waar je naar toe moet!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja