Video: Terugblik Shoot Amsterdam

Julian 1507 0
De organisatie van Shoot Amsterdam blikt terug op een succesvolle eerste editie. Er kwamen meer dan 900 aanmeldingen binnen, zo'n tachtig procent bezocht daadwerkelijk het evenement.

Zowel de fotografiesessies in de grote zaal als de lezingen en workshops in de andere zalen waren succesvol. De softwareworkshops trokken volle zalen en de inspiratiesessies van onder andere Daimon Xanthopoulos, Lars Boering en Sonja van Driel waren zo in trek dat de bezoekers het er voor over hadden om op de grond te zitten of achterin de zaal een staanplaats in te nemen.

De organisatie mag dan ook terugblikken op een geslaagd evenement, dat niet alleen leerzaam was, maar waar ook flink genetwerkt werd. Was je er zelf niet bij? Dan kun je de sfeer proeven in deze video's.

Meer foto's en video's

Meer filmpjes van Shoot Amsterdam vind je op dit Vimeo-kanaal. Op de Facebookpagina van Shoot Amsterdam vind je een fotoimpressie van het evenement. Ook wij waren aanwezig op de beurs, hier lees je ons verslag. Ook schreven we een uitgebreide samenvatting van de lezing Ondernemen voor Fotografen.