Video: LowePro, Acme Made en Joby op de Photokina

jesse kraal 2580 3
Tassen- en accessoiremakers LowePro, Acme Made en Joby, grijpen de Photokina aan voor de presentatie van een hele rits nieuwe producten. Thomas Kersten van Degreef en Partner, importeur van deze merken in Nederland, geeft voor onze camera uitleg over de nieuwe producten.

LowePro breidt het assoritment uit met een nieuwe serie, gericht op outdoor-fanaten. De LowePro Rover Pro AW-serie is meer dan ooit een kruising tussen tracking-backpack's en fototassen. De nieuwe LowePro Hatchbach AW-serie is bedoeld als multifunctioneel daypack.

Acme Made

Acme Made is een relatief nieuwe fabrikant van fototassen en komt met de Montgomery-serie, een lijn hippe tassen die niet direct te herkennen zijn als fototas en ook nog eens plaats bieden aan een tablet. Ze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Slimme camerastraps van Joby

Joby, vooral bekend van de Gorillapod, komt met een aantal nieuwe camerastraps. Zo is er de UltraFit Sling Strap, een schouderriem waarmee je de camera eenvoudig schietklaar hebt zonder dat je in de knoop komt met de riem zelf. Ook nieuw is de 3-Way Strap, een kleine polsriem die je met een druk op de knop omtovert tot schouder- of nekstrap.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Frank Bru

Alleen even een vraag. Waar filmen jullie mee. Vooral het filmpje over Joby spreekt mij qua beeld aan en ik zou dat graag ook bewerkstelligen. Graag jullie antwoord.

afbeelding van Julian

Deze filmpjes zijn gemaakt met een 5D Mark II en Samyang 35mm T1.5, op een rig van Lanparte met follow focus en een Rode VideoMic. Ook hebben we een Panasonic GH2 mee op de beurs. Binnenkort lees je meer over de totstandkoming van onze filmpjes in de Photokina-nabeschouwing!

afbeelding van Frank Bru

Dank je wel voor het antwoord mbt camera. Ik hoopte eigenlijk meer op een voordeligere oplossing. Het zag er zo smooth uit dat ik niet verwacht had dat het een DSLR was...