Video: Joby Suction Cup in actie

Julian 1689 1
Op de Photokina introduceerde Joby de Suction Cup. Een betaalbare zuignap voor actioncams, die je met een handig draaisysteem los en vast kunt maken. In deze video zie je de Suction Cup in actie.

Bij de introductie van de Joby Suction Cup was er geen bewegend beeldmateriaal beschikbaar. Benieuwd of de zuignap ook echt blijft kleven bij hoge snelheden? Daar geeft Joby nu antwoord op in deze productvideo vol met actie.

GorillaPod of Locking Arm

Er zijn twee versies van de Joby Suction Cup. Je kunt kiezen uit een uitvoering met flexibele GorillaPod Arm, of een stevige Locking Arm.

Joby Suction Cup
Je hebt keuze uit een Suction Cup met GorillaPod Arm (links) of Locking Arm (rechts)

Adviesprijzen

De Joby Suction Cup is vanaf nu verkrijgbaar. De Suction Cup en GorillaPod Arm kosten samen 29,99 euro. De kit bestaande uit de Job Suction Cup en Locking Arm heeft een adviesprijs van 34,99 euro.

afbeelding van Tom@s01

Vandaag binnen gekregen. (locking arm) Geweldige kwaliteit, werkt uitstekend. Betaalbaar vind ik nogal relatief. Als je uit hongkong voor 5 euro als een zuignap met 1/4 schroefdraad kunt bestellen is 35 euro wel het andere uiterste. Niettemin wel tevreden.