Video: F1 coureur Kimi Raikkonen niet gediend van fotograaf

Redactie 475 0
Afgelopen weekend tijdens de Grote Prijs op het circuit van Silverstone liep fotograaf Paul-Henri Cahier F1 coureur Kimi Raikkonen tegen het lijf. De finse coureur had schijnbaar geen zin om op de foto te komen en laat dat 'hardhandig' merken.

/>

In een verklaring op de website van de fotograaf is te lezen dat er geen contact zou zijn geweest tussen Paul en Kimi. Ook zou de afstand van waar de fotograaf de foto nam wel dichtbij zijn geweest, maar dat is niet ongebruikelijk.

Paul-Henri Cahier fotografeert al bijna 40 jaar op en langs het circuit en heeft vele grote kampioenen van dichtbij op de gevoellige plaat gezet. Niet eerder werd hij zo ruw behandeld door een coureur. Het is begrijpelijk dat coureurs geirriteerd raken door de druk waar ze onder staan, maar Kimi deed niet eens een poging om vriendelijk te laten weten dat hij niet gediend was van de aanwezigheid van de fotograaf.

Paul-Henri Cartier raakte niet gewond en is niet van plan verdere stappen te ondernemen, maar betreurt wel de manier waarop Kimi iemand behandeld die gewoon zijn werk aan het doen is.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie