Verrassingsexpositie Carli Hermès op tien kilometer hoogte

EleniHoefsloot 4166 0
De foto's van Carli Hermès' waren op een wel heel bijzondere plaats te zien. Voor KLM fotografeerde de Nederlandse topfotograaf verschillende verkoopartikelen van de luchtvaartmaatschappij, die werden vervolgens op tien kilometer hoogte getoond aan de passagiers.

Tijdens een vlucht van Amsterdam naar New York toonde het personeel al wandelend door de gangpaden de foto's van Carli Hermès. KLM beschrijft de gefotografeerde producten als eigentijds en verrassend. De collectie bestaat onder andere uit producten als de 'Buddha to Buddha armband', het 'Omar Munie kofferlabel' en de 'Fab. portemonnee'. Volgens de luchtvaartmaatschappij is dit de eerste keer dat foto's op deze manier tentoongesteld worden.

De foto's

De foto's die Carli Hermès maakte van de snuisterijen die je aan boord van het vliegtuig kunt kopen zijn hier te bekijken.

Foto KLM
Foto © KLM / Carli Hermès

Making of

In het onderstaande filmpje legt Carli Hermès zijn werkwijze uit.

Over de fotograaf

Carli Hermès studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Bournemouth School of Art in Engeland. Hij fotografeerde reclamecampagnes voor andere Martini, Nike, Philips en Levi's en hij maakt modereportages voor onder andere ELLE, Playboy en Avenue.

afbeelding van EleniHoefsloot

Eleni Hoefsloot | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Eleni