Vernielde autoruit tijdens fotoshoot

Vernielde autoruit tijdens fotoshoot

Nadja Geskus 556 0
YouTuber Coby Persin is een grappenmaker die sociale experimenten op het grote publiek uitvoert. Maar zijn laatste video gaat viral om een hele andere reden. Tijdens een fotoshoot in New York blokkeerde hij het verkeer en werd zijn autoruit vernield.

Coby Persin

YouTuber Coby Persin heeft meer dan 2,7 miljoen abonnees. Als grappenmaker voert hij sociale experimenten uit op het nietsvermoedende grote publiek. Tijdens een snelle fotoshoot in NYC, besloot hij een rijstrook van het verkeer te blokkeren op een van de drukste wegen van New York. Misschien niet het handigste plan! In de video die gemaakt is zie je hoe een hoop auto’s beginnen te toeteren en ze proberen in te voegen op een andere baan. Één chauffeur pakt het echter toch wat anders aan.

Vernielde autoruit tijdens fotoshoot

Vernielde autoruit

Een bestuurder die achter de auto van Coby Persin stopte, pakte een knuppel uit zijn auto en ramt daar vervolgens mee op de voorruit van Coby’s gouden BMW i8. Dat viel natuurlijk niet echt goed in de smaak bij Coby Persin, hij is nu op zoek naar de onbekende dader en hoopt op de steun van anderen. Maar daar kan hij waarschijnlijk naar fluiten. De video op Facebook had na 48 uur al meer dan 15.000 reacties, de meeste zijn negatief over de acties van Coby. Sommigen denken dat het gewoon weer een grap is, opgezet om meer volgers op zijn kanaal te krijgen.

 

 

We vragen ons af hoe jij hier over denkt. Is het een grap, of is het gewoon echt een stomme actie van Coby geweest die nogal verkeerd is uitgepakt? En ben je het eens met de onbekende bestuurder? Of vind je deze actie te ver gaan?

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja