Verander je GoPro in een 360-graden camera

Verander je GoPro in een 360-graden camera

Peter Guldenpfennig 2028 0
Fotograferen is een dure hobby en naarmate resoluties stijgen, stijgen de prijzen mee. Tel daarbij nieuwe technologieën als 360-graden fotografie bij op en je begrijpt, om mee te komen als fotograaf heb je diepe zakken nodig.

Toch is het niet altijd noodzakelijk om veel geld neer te leggen voor nieuwe technologieën. Neem  de Actioncam360 nu. Ontwikkeld door Pano Pro en nu live op Kickstarter. Het maakt van je GoPro-camera een 360-graden camera door voor het objectief van de GoPro een gebogen spiegel te plaatsen. In combinatie met de software die gebundeld wordt met de Actioncam360 maak je met je setup gemakkelijke circulaire video's.

GoPro en de Actioncam360

Apparatuur om 360-graden video's mee te maken is duur. Neem nu de GoPro Omni die je niet voor minder dan $5000,- in huis haalt. De Actioncam360 pakt het anders aan, want voor om en nabij de €150,- haal je een early bird-versie in huis via de officiële Kickstarter-pagina.

Wel is het de vraag of het project het haalt want op het moment van spreken heeft het project nog ruim 46.000 euro te gaan met nog maar 11 dagen tot het halen van het doelbedrag.

Geïnteresseerd in een GoPro met 360-functies voor een laag bedrag? Bekijk het Kickstarter-project hier.

afbeelding van Peter Guldenpfennig

Peter Güldenpfennig | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Peter