Velbon introduceert nieuwe statievenlijn 'Geo'

Raymond 470 0
Velbon introduceert een nieuwe lijn statieven voor professionele fotografen. De Geo-serie volgt de Sherpa Pro-serie op.

Er is een kleine hoeveelheid basalt toegevoegd aan de carbonpoten. Deze mix van hoogwaardige materialen zorgt voor een betere weerstand tegen ongewenste trillingen. 
  
De 530 t/m 640 modellen hebben een nieuw ontworpen ontgrendelinghendel met veiligheidsslot, waarmee je volgens de fabrikant de middenzuil snel en veilig in hoogte kunt verstellen.

Het spiraalvormig geëtste oppervlak van de poten maakt volgens Velbon uitschuiven van de poten nog gemakkelijker. Op de poten staat een hoogte-aanduiding dmv lijnen van 2,5 en 5 cm.    

De standaard meegeleverde buidel fungeert naast transportmiddel ookals 'stone bag'. Dit geeft extra stabiliteit aan het statief bij harde wind.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond