Veiling en foto-expositie Het Perfecte Plaatje

Veiling foto’s Het Perfecte Plaatje voor het goede doel

Fabienne Keijzer 1252 0
Momenteel zijn de foto’s die de bekende Nederlanders tijdens het RTL 4-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ hebben gemaakt te zien in Museum Hilversum. Morgenmiddag wordt een deel van die foto’s geveild, en de opbrengst gaat naar Ready2Help van het Rode Kruis.

Bekijk de foto’s van de BN’ers in het echt

Ben jij benieuwd hoe de foto’s die Humberto Tan, Marco Borsato, Kim Feenstra en nog vier bekende Nederlanders hebben gemaakt tijdens ‘Het Perfecte Plaatje’ er van dichtbij uit zien? Dan kun je terecht in Museum Hilversum waar de foto’s uit het RTL 4-programma, én een aantal beelden die nog nooit eerder zijn vertoond, te zien zijn. Ook kun je er de zeven afleveringen bekijken. De tentoonstelling loopt nog tot en met 31 december.
Veiling Het Perfecte Plaatje

Veiling voor Ready2Help van het Rode Kruis

Morgen, 20 december, wordt er een veiling georganiseerd waarbij een deel van de foto’s van de BN’ers verkocht zal worden. De opbrengst van deze veiling gaat naar Ready2Help van het Rode Kruis. Ready2Help is een burgerhulporganisatie waarvoor iedereen zich kan aanmelden. Het netwerk kan worden ingezet bij een noodsituatie in ons land, of het nu gaat om een waterramp, een verkeersinfarct of hulp bij vluchtelingen, iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren. De veiling zal worden geleid door Benthe Tupker, veilingmeester van Christie’s. Kijk voor meer informatie op museumhilversum.nl.

Humberto Tan winnaar Het Perfecte Plaatje

In de laatste aflevering van het programma werd vorige week bekend gemaakt dat Humberto Tan de beste fotograaf onder de BN’ers was. Hij haalde de gehele serie de beste resultaten en de jury was erg onder de indruk. Tijdens het programma maakte hij onder andere deze foto:
Veiling Het Perfecte Plaatje

Lees ook: Foto-expositie RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne