Veel fotografie te zien op PAN Amsterdam 2016

Veel fotografie te zien op PAN Amsterdam 2016

Jasper van Bladel 2389 0
De 30e editie van PAN Amsterdam vindt plaats van 20 – 27 november 2016 in RAI Amsterdam. De jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design doorbreekt de routine met een vernieuwde opzet die voor meer dynamiek en beleving zorgt. Ook voor fotografie is een plek tijdens PAN Amsterdam.

PAN heeft elke kunstliefhebber wat te bieden en voor elk budget. Prijzen variëren van enkele honderden euro’s tot een half miljoen. Alle aangeboden kunstvoorwerpen zijn gekeurd door onafhankelijke experts op authenticiteit, kwaliteit en conditie.

Fotografie

Op fotografiegebied is PAN Amsterdam ook een interessante beurs, want er is werk van een aantal verschillende fotografen te zien. Onder andere werk van Suzanne Jongmans, Noor Damen, Emily Bates, Wout Berger, Marijn Bax, Hans Withoos, Paolo Ventura, Michael Wolf en Carli Hermès is op de beursvloer in de RAI te vinden. Zowel portret, abstract, stilleven als mengvormen dus.

Vakmanschap

Wie meer wil weten over de verschillende kunstdisciplines en -stromingen kan op stap met een kunstexpert in een Rondje PAN. Nieuw op de beurs is het PAN Podium. Hier draait het om vakmanschap, kunst ervaren en kunst beleven in een dagelijks wisselend interactief programma. Van de 120 deelnemers zijn er twaalf die dit jaar voor de dertigste keer deelnemen, zes deelnemers keren terug van (even) weggeweest en PAN verwelkomt zeven nieuwe deelnemers. Een overzicht van alle deelnemers en de topstukken van PAN Amsterdam 2016 zijn te vinden op www.pan.nl.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper