Vanguard Xcenior-serie: Reistassen voor je fotoapparatuur

jesse kraal 2579 0
Vanguard breidt haar assortiment fototassen verder uit met de Xcenior-serie. Deze nieuwe tassenlijn bestaat uit schoudertassen en trolly's, die met name lijken te zijn bedoeld voor de reislustige fotografen. Natuurlijk is er weer rijkelijk gestrooid met vakjes en ritsjes.

Kleine tassen zoek je tevergeefs in de Xcenior-serie, zowel de schoudertassen als de trolly's bieden plaats aan grote hoeveelheden apparatuur. De schoudertassen komen in drie maten, de 30, 36 en 41.

Ze zijn, naast een ruim compartiment voor apparatuur, voorzien van veel kleine vakjes voor losse objecten als lensdoekjes en filters. Adviesprijzen beginnen bij 259,90 euro en lopen op tot 349,90 euro voor de Xcenior 41.

Xcenior

Trolly's

Waar de schoudertassen ophouden, daar beginne de trolly's. De 41T is de kleinste en via de 48T kom je bij de grote Xcenior 68T. De eerste twee kunnen door hun formaat nog als handbagage worden meegenomen in het vliegtuig.

Om beschadigingen tijdens het reizen te voorkomen zijn de Xcenior-trolly's voorzien van een dikke voering. Ook een laptop of tablet meenemen is dankzij het speciale compartiment geen probleem. Prijzen variƫren van 219,90 euro tot 299,90 euro.

Duurzaam

Ongeacht welke Vanguard Xcenior-tas of trolly je koopt, de buitenkant is gemaakt van een duurzame, waterafstotende stof. Kom je in nog zwaarder weer terecht, dan kun je de inhoud van de schoudertassen extra beschermen met de meegeleverde regenhoes.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse