Vanguard komt met nieuwe fototassen

Julian 3330 0
Vanguard introduceert drie nieuwe series fototassen. De Skyborne rugtassen zijn bedoeld voor lange dagtrips, de BIIN-serie geeft je snel toegang tot je gear en de 2GO-serie moet vooral makkelijk mee te nemen zijn.

De Skyborne rugtassen zijn voorzien van de nodige luchtkussentjes om je apparatuur veilig te vervoeren, terwijl het gewicht van de tas laag gehouden wordt. Vanguard belooft een groot draaggemak en een eenvoudig aan te passen ergonomisch draagsysteem. Aan de Skyborne, die in drie maten op de markt komt, kan een statief bevestigd worden met behulp van een in hoogte verstelbaar clipsysteem. Ook krijg je diverse vakjes voor accessoires en een laptopcompartiment tot je beschikking.

BIIN-serie

Met de BIIN rug- en slingtassen zegt Vanguard het vervoeren van apparatuur makkelijker en comfortabeler te maken. De tassen moeten zowel goede bescherming voor, als snelle toegang tot de apparatuur bieden. Een extra afneembare riem moet schudden en schuiven van de apparatuur bij hevige bewegingen zoals fietsen of rennen voorkomen.

2GO-serie

Tot slot is er de nieuwe 2GO-serie schouder- en zoomtassen. De tassen zijn ontworpen als slank omhulsel voor je camerakit. Een brede opening met dubbel rits aan de bovenzijde geeft je snel toegang tot je toestel, terwijl het gewatteerde interieur voor bescherming zorgt.