Vanguard Heralder

Vanguard komt met Heralder bag

jesse kraal 4370 0
Vanguard introduceert een nieuwe lijn schoudertassen. De Heralder bag is volgens Vanguard zo ontworpen dat je snel en gemakkelijk bij je apparatuur kunt. Fotojournalisten en evenementfotografen behoren dan ook tot de doelgroep.

Het camera-compartiment is bereikbaar via een enkele rits aan de bovenzijde van de tas. Je kunt het gehele compartiment overigens ook uitnemen. Dit maakt het in- en uitladen van de tas gemakkelijker. Ook kun je op deze manier de tas gebruiken als je niet met je camera op stap gaat.

Vanguard heralder

Statief kan mee

Onder de grote flap aan de voorzijde van de schoudertas gaat een laptopcompartiment schuil. Bij de Heralder bag wordt een sleeve meegeleverd, zodat je laptop extra beschermd is tijdens het vervoer. Je statief hoef je ook niet thuis te laten, aan de voorkant van de tas heeft Vanguard een statiefhouder geïntegreerd.

De Heralder bag is verder voorzien van diverse kleine vakken voor kleine objecten, zoals batterijen en lensdoppen. De draagband heeft een dikke voering, zodat je de tas zonder problemen langere tijd zou moeten kunnen dragen. Met de grootste uitvoering mikt Vanguard ook op semi-pro videomakers. De Heralder 38 biedt plaats aan een flinke filmuitrusting.

Vanguard Heralder

Afmetingen en prijzen

De Heralder bag zal vergrijgbaar zijn in drie verschillende maten: de 28, 33 en 38. De getallen duiden op de lengte van de tas in centimeters. De kleinste uitvoering is twintig centimeter hoog, de overige twee hebben acht centimeter meer hoogte. De diepte is bij alle tassen gelijk: zestien centimeter. De adviesprijzen variëren van 139,90 tot 199,90.

Vanguard Heralder

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse