Van hobby naar carrière

Van hobby naar carrière

Nadja Geskus 894 0
Van je hobby je carrière maken is iets wat elke hobbyfotograaf wel zou willen! Adam Clark kreeg het voor elkaar. Hij maakte van het fotograferen van skiërs zijn baan. Hij vertelt hoe hij dat voor elkaar kreeg.

Adam Clark

Adam Clark is een fotograaf met een passie voor avontuur. Hij heeft zich gespecialiseerd in outdoor fotografie, sport fotografie en lifestyle fotografie. Volgens Adam zelf is hij een visuele verteller. Adam's doelen zijn om het avontuur en het talent van zijn onderwerp vast te leggen, terwijl hij de nadruk legt op menselijke emotie en gevoel in elke foto. Zijn werk is internationaal te zien in honderden tijdschriften en Adam heeft een breed scala aan zakelijke klanten.

Van hobby naar carrière

Carrière

Het bijzondere aan Adam is dat hij van zijn hobby zijn carrière heeft weten te maken. In deze video van KBG Productions, vertelt Adam zijn verhaal over hoe hij één van de meest productieve ski-fotografen aller tijden werd. Bekijk zijn prachtige foto’s en luister naar zijn bijzondere verhaal. Laat je inspireren om het beste uit jouw hobby te halen!

 

 

Foto’s gemaakt door Adam Clark

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja