Vacature: DIGIFOTO zoekt versterking

Julian 4502 0
Heb jij het in je om ons fotografieplatform, bestaande uit de magazines DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en bijbehorende websites, naar een nog hoger plan te tillen? Wij zijn per direct op zoek naar versterking!

De kritische doelgroep van DIGIFOTO Pro bestaat uit gevorderde amateurfotografen en (semi)professionals. Jij weet dan ook als geen ander wat er speelt in de fotografiewereld en bent in staat om ons platform naar een nog hoger niveau te tillen.

Je bent vertrouwd met het redactionele proces dat achter magazines en websites schuilgaat. Het schrijven, redigeren en corrigeren van artikelen zoals reviews, interviews, nieuws, advertorials en achtergrondverhalen kent voor jou geen geheimen.

Je zoekt naar een goede mix tussen 'online' en 'offline' en je maakt handig gebruik van social media. Je werkt samen met de redactie, freelancers en grafische vormgevers om iedere keer weer een topproduct neer te zetten.

Je hebt diepgaande technische kennis van en interesse in camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie. Daarnaast heb je de capaciteit om deze kennis te vertalen naar kwalitatief hoogstaande artikelen.

Je bouwt en onderhoudt je eigen netwerk. Je staat in contact met fabrikanten en hun pr-afdelingen, zowel telefonisch als op persbijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring
  • Je schrijft snel, foutloos en accuraat
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep
  • Je barst van de idee├źn en weet wat er speelt in de fotografiewereld
  • Je hebt diepgaande technische kennis van camera's en objectieven
  • Zowel je schriftelijke als mondelinge communicatie is uitstekend
  • Je bent creatief en crossmediaal ingesteld

Dienstverband: Fulltime / 40 uur
Standplaats: Rijswijk

Over Clipboard Publishing

Clipboard Publishing is een cross mediale uitgeverij van B2B- en B2C-magazines, websites en tablet-edities. Tot het titelportfolio behoren onder andere WINMAG Pro, Baaz, Connected (ABN AMRO, consumer IT), de fotografietitels DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en het dance/lifestylemagazine Clublife EDM Magazine. De route van idee naar uitvoering is bij ons kort, we schakelen snel en werken hard in een jong, gezellig en compact team waarin iedereen iedere dag het verschil kan maken.

Heb jij het in je om het platform DIGIFOTO naar een nog hoger plan te tillen? Stuur je CV, voorbeeld van je werk en motivatie naar Tim Beemer, tim@clipboard-publishing.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.