Deze USB-stick heeft een capaciteit van 2TB

USB-stick met 2TB geheugen, vervanging voor externe harde schijf?

Fabienne Keijzer 1834 0
USB-sticks zijn vaak of kwijt of ze hebben simpelweg te weinig geheugen om je grote bestanden aan te kunnen. Daarom maken veel fotografen gebruik van een draagbare externe harde schijf. Met deze nieuwe USB-stick van Kingston is dat niet meer nodig.

2TB USB-stick van Kingston 

De Datatraveler Ultimate Generation Terabyte van Kingston beschikt over een capaciteit van maar liefst 2TB. Hiermee heb je dus geen externe harde schijf meer nodig die een stuk groter is dan deze USB-stick. De drive biedt ondersteuning voor de eerste generatie USB 3.1 waarmee je de USB razendsnel kunt openen en er iets op kunt zetten. De behuizing van deze krachtige stick is van zinklegering.
Kingston USB-stick 2TB

Ook een 1TB-versie beschikbaar

Er bestaat ook een versie van 1TB, als 2TB iets teveel van het goede is. Ook krijg je vijf jaar garantie op de stick. Over een prijs is nog niets bekend, volgens Apparata zou het goed kunnen dat de Kingston GT rond de 1100 euro gaat kosten. Dit was namelijk ook de introductieprijs voor een soortgelijk product van het bedrijf. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Kingston.


Lees ook: SanDisk: 256GB microSDXC en ’s werelds snelste USB Flash Drive

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne