Usain Bolt's Nikon D4 op eBay

Julian 2732 2
Na het winnen van een gouden plak op de 200 meter, greep Usain Bolt een Nikon D4 met 14-24mm f/2.8 uit de handen van fotograaf Jimmy Wixtrom om zelf wat plaatjes te schieten. De camera is nu te koop op eBay, de opbrengst gaat naar een goed doel.

In een impulsieve actie rende atleet Usain Bolt na het winnen van de race richting het fotografenvak. Daar griste hij de Nikon D4 uit de handen van de Scandinavische fotojournalist Jimmy Wixtrom. De foto's werden gepubliceerd op de website van de Zweedse krant Aftonbladet.

De krant heeft nu besloten om de betreffende camera, die door Bolt met een schroevendraaier is voorzien van een 'handtekening' in de magnesium behuizing, te veilen op eBay. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Swedish Cancer Society. Het veilen van de camera was een idee van fotograaf Wixtrom zelf.

Ben je op zoek naar een goedkope D4 en lig je niet wakker van een paar krasjes op de behuizing, kijk dan even verder. De biedingen voor de 'Nikon Usain D4 Bolt' zijn al opgelopen tot meer dan 7000 euro en er zijn nog ruim vier dagen te gaan op moment van schrijven.

De camera komt overigens inclusief foto van 50x70cm waarop Usain Bolt met de camera te zien is.

Nikon Usain D4 Bolt

afbeelding van Ed

afbeelding van de jos

pfffffffffff en zeggen dat je voor minder geld een onbeschadigde koopt en met garantie!
zot zijn doet niet zeer hé