Urban Photographer of the Year-competitie geopend

Redactie 479 0
CB Richard Ellis heeft haar competitie voor Urban Photographer of the Year weer geopend. Voor deze derde editie verwacht de organisatie wederom meer inzendingen dan vorig jaar, toen dat aantal boven de zesduizend lag.

De Urban Photographer of the Year-competitie is één van de grootste in zijn soort, met duizenden inzendingen vanuit de regio. De competitie is namelijk alleen open voor deelnemers uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zij maken tot 31 januari 2011 kans op een reis naar Turkije.

Doel

Doel van de competitie is het vastleggen van de essentie van stedelijk leven. Zowel amateurs als professionals zijn van harte uitgenodigd deel te nemen en 24-uur van het leven in een stad of dorp te fotograferen. Naast de hoofdprijs en titel Urban Photographer of the Year, deelt de organisatie ook een prijs uit voor de beste foto op ieder willekeurig uur van de dag.

Inzendingen

Vorig jaar waren er inzendingen van forenzen in London, gondoliers met pauze in Venetië en straatbeelden uit Saoedi-Arabië. Winnaars van deze derde editie zullen maart volgend jaar bekendgemaakt worden.

Copyrights

CB Richard Ellis - 's werelds grootste onroerend goed-serviceverlener - geeft aan geen enkele aanspraak op de copyright van de ingezonden beelden te maken. Wanneer ze de foto wel gebruiken, is dit enkel zijn ter promotie van de competitie. De organisatie stelt echter wel dat als ze de foto willen gebruiken voor  andere doeleinden dat het promoten van de competitie, ze de fotografeer hiervoor (slechts) vijftig procent van hun standaardtarief betalen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie