UPR 2x in Nederland

Urban Photo Race dit jaar in Amsterdam en Rotterdam

Redactie DIGIFO... 2045 0
Dit jaar wordt voor de zesde keer de Urban Photo Race georganiseerd. Bij deze race worden teams uitgedaagd in 12 uur, 18 foto's te maken met 6 verschillende thema's en 4 checkpunten. Dit jaar is er niet alleen een race in Amsterdam, maar ook Rotterdam wordt door deelnemende fotografen verkend.

De Urban Photo Race is een wedstrijd die door de organisatie zelf wordt omschreven als half fotojournalistiek, half speurtocht. Deelnemers hebben één dag om vier verschillende checkpunten te bezoeken, verspreid door de stad, om van zes thema's drie foto's te maken. Deze race wordt al sinds 2011 elk jaar gehouden in Amsterdam en dit jaar wordt er ook een race gehouden in Rotterdam.

Na afloop van de twaalf uur worden de foto's van alle deelnemers verzameld door de organisatie die de foto's doorspelen naar een professionele jury die elke foto beoordeelt. Op een later moment, tijdens een heuse expositie, worden de winnaars bekendgemaakt.

Lees ook: Winnaars Amsterdam Urban Photo Race bekend

 

Meedoen met de Urban Photo Race

Wil je meedoen met de Urban Photo Race, dan kan dat op 13 mei in Rotterdam en op 10 juni in Amsterdam. Wie zich voor 24 februari inschrijft voor de race in Rotterdam of voor 10 maart inschrijft voor de race in Amsterdam kan al voor minder dan 17 euro meedoen. Wie later is betaalt € 22,20 voor een normaal ticket, € 27,46 voor een laat ticket en € 30,- inschrijfgeld op de dag zelf.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website van de Urban Photo Race.

De Urban Photo Race wil graag Amsterdam, Rotterdam en de onderstaande partners bedanken voor hun samenwerking.Urban Photo Race

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie