Internationale wedstrijd met een enorme prijzenpot

Update: Our world is beautiful – grote fotowedstrijd CEWE

Redactie DIGIFO... 5011 2
Fotoprintbedrijf CEWE gaat door met de internationale 'Our world ins beautiful' fotowedstrijd. Deze wedstrijd is nu al enkele jaren een groot succes en binnenkort gaat de nieuwe editie van start. Met een enorme prijzenpot.

Update: we hebben nu ook de Nederlandse link gekregen. Zie onderaan het artikel
De wedstrijd is open voor iedereen uit Europa en trekt al jaren topfotografen vanuit het hele continent. De mooiste foto's worden professioneel afgedrukt en tijdens een reizende tentoonstelling in heel Europa getoond. Zo zijn de winnaars van de afgelopen wedstrijd nu te zien op de photokina in Keulen.CEWE fotowedstrijd

Categorieën fotowedstrijd

De CEWE 'Our world is beautiful' fotowedstrijd heeft meerdere categorieën waarbij je mee kan doen. Zo is een een categorie landschap, architectuur, natuur, mensen, sport en verkeer & infrastructuur. Naast winnaars in elke categorie is er ook een grote hoofdprijs die neerkomt op een reischeck ter waarde van € 5.000,-.

Nederlandse fotowedstrijd

CEWE heeft ook al laten doorschemeren dat er een speciale fotowedstrijd voor België en Nederland aankomt, maar meer details hierover zijn nog niet bekend. Zodra hier meer duidelijk over is laten wij het zo snel mogelijk weten.

Voor meer informatie over de wedstrijd kun je kijken op de website van CEWE.CEWE fotowedstrijd

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van LabHans

Nergens te vinden....linkje?

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

De link is nu aangepast en stuurt je rechtstreeks naar de fotowedstrijd. Veel succes!