Fotoacademie portfolio beoordelingsavond op 23 november

Update: Kom naar de portfolio beoordelingsavond van de Fotoacademie

Fabienne Keijzer 1897 0
Denk je erover om te starten met een fotografieopleiding? Kom dan naar de portfolio beoordelingsavond van de Fotoacademie op 23 november! Op deze avond ontvang je tips en adviezen van ervaren docenten en mentoren van de Fotoacademie.

Update: De Fotoacademie heeft het maximale aantal aanmeldingen voor de portfolio beoordelingsavond ontvangen. Je kunt je dus niet meer aanmelden. Je kunt je wel inschrijven voor de open dag op 14 januari 2017

Portfolio beoordelingsavond Fotoacademie 

De portfolio beoordelingsavond van de Fotoacademie is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt om te starten met de Opleiding tot Fotograaf. Om met de opleiding te kunnen starten wordt je werk beoordeeld door docenten en mentoren van de Fotoacademie. Tijdens deze speciale portfolio beoordelingsavond op 23 november krijg je de kans om je werk te tonen aan de beoordelaars. Neem je 20 beste foto’s mee, het liefst uitgeprint op A4 formaat, maar het mag ook digitaal.
Fotoacademie portfolio beoordelingsavond

Tips en adviezen 

Tijdens deze avond ontvang je tips en adviezen over hoe jij jouw passie voor fotografie verder kunt ontwikkelen. Tevens ontvang je een officiële beoordelingsverklaring waarop staat vermeld of jouw fotowerk al dan niet goed bevonden is om te kunnen starten met de Opleiding tot Fotograaf aan de Fotoacademie.

Fotoacademie 

Je kunt je nog aanmelden tot vrijdag 18 november. Wees er snel bij want er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op de website van de Fotoacademie.
FOTOACADEMIE

Lees ook: De Fotoacademie presenteert 'The Italian Dinner'

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne