Ultimate iPhone gaat meer dan $1.000 kosten

Ultimate iPhone gaat meer dan $1.000 kosten

Nadja Geskus 872 0
Voor het speciale 10 jarige bestaan, gaat Apple volgens geruchten een nieuwe iPhone uitgeven. De top class iPhone gaat wel meer dan $1.000,- kosten, dat is omgerekend zo’n €935,-. Bedenk je eens hoeveel fotografie apperatuur je daar voor zou kunnen aanschaffen!

Ultimate iPhone

Bronnen van Fast Company beweren dat er een nieuwe iPhone uit zal komen voor het 10-jarig bestaan. Het jubileumtoestel krijgt waarschijnlijk de naam iPhone X of iPhone 8. De prijs zal boven de $1.000,- gaan liggen en is daarmee het duurste model dat Apple dit jaar uitbrengt.

Ultimate iPhone gaat meer dan $1.000 kosten

Functies

De nieuwe iPhone krijgt onder andere een 5,8 inch OLED-scherm, die over de gehele voorzijde zit. Hij krijgt een geheugen upgrade, roestvrijstalen gesmeden zijkanten, een glazen achterkant en een grotere batterij dan we gewend zijn van de iPhones. Tevens gaat, volgens geruchten, het toestel gebruik maken van een nieuwe 3D-sensortechnologie van Lumentum. Dit kan onder andere gebruikt worden voor gezichtsherkenning, betere foto’s en voor augmented reality. Zowel de standaard 5,5-inch Plus-versie en de 5,8-inch ultimate versie zullen waarschijnlijk een dual-lens camera bevatten.

Informatie

Verwacht wordt dat er in het najaar van 2017 meer bekend zal worden gemaakt door Apple. Dus hou het in de gaten!

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja