Uitslag Photo Academy Award 2010 live op Twitter

Redactie 524 0
Vanavond maakt Ruben Nicolai in het Fotomuseum Den Haag de winnaars van de Photo Academy Award 2010 bekend en presenteren wij de DIGIFOTO Pro Special Edition TPAA 2010. Ondertussen doen we live verslag op Twitter.

Benieuwd wie vanavond met de hoofdprijs van 5000 euro en een publicatie in DIGIFOTO Pro naar huis gaat? Om zes uur vanavond begint de prijsuitreiking van de Photo Academy Award 2010.

De presentatie is in handen van ex-beroepslama Ruben Nicolai. Hij wordt vergezeld door de voltallige jury, alle genomineerden en een officiële afvaardiging van DIGIFOTO Pro. Via Twitter houden we jullie rechtstreeks op de hoogte.

Ben je in de buurt? Dan kun je het ook live meemaken. Aanvang  18.00 uur, Fotomuseum Den Haag, Stad­houderslaan 43, toegang gratis. Ons herken je aan de stapel DIGIFOTO Pro Specials onder onze arm.

DIGIFOTO Pro Special Edition: The Photo Academy Award 2010

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een speciale uitgave van DIGIFOTO Pro, met daarin al het werk van de winnaars en genomineerden, inclusief uitleg over de series en het jurycommentaar. De 100 pagina’s tellende special wordt vanavond uitgereikt aan de aanwezige gasten en is vanaf 20:00 uur te koop als digitaal magazine via Zinio. Vrijdag ligt de special in de Nederlandse kiosken, in België verschijnt het magazine dinsdag 14 september.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie