Uitslag: hoe ‘tough’ is jouw fotografie

Julian 852 0
In samenwerking met Olympus vroegen we hoe ‘tough’ jouw fotografie is. Vandaag maken we de uitslag bekend. De bedenker van het beste idee krijgt een water- en schokbestendige µ TOUGH-6000 camera cadeau om het in de praktijk te brengen.

In onze mailbox hebben we veel originele inzendingen mogen ontvangen, van gedichten tot fotocollages. De inzending van Eric-Jan Pleijster sprong er uiteindelijk tussenuit. Hij stuurde ons deze flyer met daarop zijn reisplan. Een expeditie die niet alleen ‘tough’ is, maar die ook daadwerkelijk binnenkort werkelijkheid zal worden.

Winnaar

Eric-Jan, van harte gefeliciteerd met je prijs! We zorgen dat je de Olympus Mju Tough 6000 zo spoedig mogelijk ontvangt.


De winnende inzending van Eric-Jan Pleijster (klik voor groot formaat).

Expeditie
Eric-Jan en zijn vriendin gaan graag op expedities, vooral de wat langere. Zo mailde hij ons.
“Tot nu toe gebeurden de trektochten te voet, met niet meer dan een klein tentje, hengel en een zakmes. Zoals de Flickr sets laten zien, maak ik graag fotografische reisverslagen, waarin ik de expedities van dag tot dag vastleg. De uitdaging is vóóral te blijven fotograferen als het tegen zit. Want als het regent, het vriest, of sneeuw, en je nat, koud en moe bent, dan gebeurt het snel dat je vergeet te fotograferen en juist die hele intense momenten mist. Maar soms lukt het en dat levert voor mij de mooiste foto’s op.”

Opvouwbare Kajak
In augustus gaat Eric-Jan weer op expeditie. Dit jaar met een opvouwbare kajak. De bestemming is nog niet bepaald, Oost Duitsland, Denemarken of Zweden zijn de opties. Een ding is zeker, het zal een extreme reis worden. Het reisverslag, gemaakt met de Olympus Mju Tough 6000 zal te zien zijn op digifotopro.nl en in een komende editie van het magazine.