Uitslag fotowedstrijd 'Vrolijke Herfst'

Redactie 1788 0
Voor onze fotowedstrijd in editie 3.2010 vroegen we jullie te bewijzen dat er 'niets zo vrolijk' is als de herfst. 262 deelnemers deden een poging, uiteindelijk wisten deze drie winnaars ons te overtuigen.

Arjan Emmelkamp gaat er met de hoofdprijs - een Olympus PEN E-PL1 vandoor. Pluspunten voor originaliteit, Arjan wist namelijk een sfeervolle herfstfoto te maken zonder het bos in te duiken. In plaats van de natuur is New York City de achtergrond voor een - met een gezonde dosis inlevingsvermogen - vrolijk tafereel onder de paraplu.

Hoofdprijs - Arjan Emmelkamp

Prijs: Olympus Pen E-PL1 t.w.v. €599


Foto © Arjan Emmelkamp

Tweede prijs - Joke Scheerman

Joke Scheerman moest vroeg haar bed uit voor haar vrolijke herfstplaat, maar dat levert haar wel de tweede prijs op. Na het zien van dit stralende beeld kun je moeilijk ontkennen dat de herfst ook mooie kanten heeft.

Prijs – LowePro Runner 350 AW t.w.v. €235


Foto © Joke Scheerman

Derde prijs - David Peskens

Natuurfotografen moeten wel vrolijk worden van de herfst, David Peskens bewijst dat Schotse Hooglanders prachtig uitkomen in het licht op een vroege herfstochtend in de Schinveldse bossen.

Prijs – Toshiba 1TB externe schijf t.w.v. €150


Foto © David Peskens

Niets gewonnen?

Niet getreurd, we hebben binnenkort maar liefst drie nieuwe wedstrijden voor je in petto. Dus ook in de winter kun je weer aan de slag.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie