Uitslag fotowedstrijd 'Vogelfotografie'

Uitslag fotowedstrijd 'Vogelfotografie'

Julian 6101 14
In een week tijd kregen we 230 foto's binnen voor onze fotowedstrijd 'Vogelfotografie'. Vijf inzendingen belonen we met twee toegangsbewijzen voor Dutch Bird Fair 2014 op 23 of 24 augustus. De winnaars zijn bekend!

We organiseerden een korte fotowedstrijd en zetten extra druk achter een snelle uitslag, want Dutch Bird Fair 2014 staat al bijna voor de deur. De opdracht van de fotowedstrijd was eenvoudig: stuur je mooiste vogelfoto's in.

Nu de inzendtermijn is afgelopen is het aan ons de taak om uit alle inzendingen vijf winnaars te kiezen. We hebben veel fraaie inzendingen gespot, maar deze vijf sprongen er wat ons betreft bovenuit. Dit zijn de vijf winnaars, in willekeurige volgorde. Van harte gefeliciteerd!

Michiel Snijders

Mischiel Snijders
Foto © Michiel Snijders

Anneke Reiss

Foto: Anneke Reiss
Foto © Anneke Reiss

Mark van Keulen

Mark van Keulen
Foto © Mark van Keulen

Ton Dopp

Ton Dopp
Foto © Ton Dopp

R. van Veensschoten

R. van Veensschoten
Foto © R. van Veensschoten

afbeelding van Mark van Keulen

Hierbij feliciteer ik alle inzendingen voor de vogelfotografie. Het is altijd een genot om naar alle foto's te kijken. Een ieder mag trots zijn op zijn/haar werk!...

afbeelding van Markiman1965

....WAUW..wat een schitterende foto's van alle deelnemers. Ik wil iedereen feliciteren met hun werk. Zelf had ik never nooit verwacht dat mijn foto bij de winnaars zou zitten... Aan degene die het niet gered hebben, klinkt ook zo waardeloos, jullie mogen trots zijn op jullie eigen werk...

afbeelding van BJ

Er zit bij de beoordeling van de inzendingen bij een fotowedstrijd natuurlijk altijd een subjectieve factor, maar ik ben toch van mening dat er tussen alle ingezonden foto's absoluut voldoende foto's zitten van een veel hogere kwaliteit, vooral wat betreft inhoud en originaliteit. Technisch gezien gaat het wel.

afbeelding van Anoniem

helemaal mee eens.

afbeelding van Anoniem

Zeker jaloers ;-)

afbeelding van Henk van Nieuwenhuizen

Alle winnaars gefeliciteerd. Het zijn zeer mooie foto's.
Het zal toeval zijn dat 4 van de winnaars allemaal watervogels zijn en 1 landvogel. Zoals één van de winnaars zelf zegt "ieder mag trots op zijn eigen foto zijn".

afbeelding van Ron Hendriks

Papegaaienduikers doen het altijd wel goed in dit soort wedstrijden. Gefeliciteerd.

afbeelding van Renate Oskam

Aan alle winnaars: gefeliciteerd! De gekozen foto's zijn prachtig!

afbeelding van willem powerpack

grappig deze winnaars,behalve foto 1 misschien,zijn de foto's die gewonnen hebben meer kiekjes dan interessant beeld. compositie, detail en magie ontbreken volledig helaas. vreemde jury . misschien was dit niet zo'n serieuze fotowedstrijd als gepresenteerd? toch leuk hoor.

afbeelding van anoniem

Kan je het beter???
Laat dan wat zien :-)

afbeelding van willem powerpack

Ik had ook wat geupload hoor, staat erbij!

afbeelding van willem powerpack

nr 46 en 47. Site geeft trouwens foto's niet echt mooi weer , soort van onscherpte en beetje klein natuurlijk .kweet het niet precies. 46 en 47 doen het bv zeer goed op grootformaat, 1 x 1,5 m

afbeelding van Egbert Volgers

Een foto is meer dan alleen techniek en altijd subjectief, daarom blijft het beoordelen waarschijnlijk altijd wel een omstreden bezigheid. Maar persoonlijk kan ik mij over het algemeen goed vinden in de keuzes van de jurie.

afbeelding van Gerold Smits

Allemaal gefeliciteerd het zijn echt mooie opnames