Uitslag fotowedstrijd: Tilt (1/4)

Redactie 555 0
Financiële crisis, milieuproblemen en terrorisme, de wereld staat op zijn kop. ‘Tilt’ is niet alleen het thema van het BREDAPHOTO-festival, maar ook van deze fotowedstrijd. Na de eerste week hebben we drie winnaars uitgekozen.

Een thema als ‘Tilt’ is geen simpel klusje, zeker niet als je maar een week de tijd hebt om een foto in te zenden. Hans Vink, RealRedHair en Paul Mackenzie wisten deze hordes te overwinnen en een passende invulling te geven aan het thema. Zij zijn dan ook de gelukkige winnaars van de 224-pagina’s tellende festivalcatalogus BREDAPHOTO - TILT t.w.v. €24,90. Gefeliciteerd!

Winnaars


Foto © Paul Mackenzie
Omschrijving: Zangeres van de Spaanse theatergroep La Fura des Baus die door een enorme hijskraan boven het publiek werd gehesen en een prachtig stemgeluid produceerde. Iedereen kreeg kippenvel.

Foto © Hans Vink


Foto © RealRedHair
Omschrijving: Wind energie brengt beweging ofwel TILT in de milieuproblematiek. Nu beginnen anders hebben onze kinderen geen energie.

Niet gewonnen?

Niet getreurd! Tot en met 24 oktober staat Breda in het teken van het internationale BREDAPHOTO-festival. Wij doen vrolijk mee; deze maand organiseren we een wekelijkse fotowedstrijd waarin telkens drie festivalcatalogussen te winnen zijn. Je kunt nu dan ook weer direct meedoen aan de nieuwe ronde. Ook kun je inzenden voor onze grote ‘Vrolijke Herfst’ wedstrijd, waar een flinke prijzenpot aan verbonden zit.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie