Uitslag fotowedstrijd thema 'Snelheid'

Raymond 777 0
In DFPRO 1.2009 kondigden we een fotowedstrijd aan met het thema 'snelheid'. Vandaag maken we de gelukkige prijswinnaars bekend.

De jury hoefde niet lang te beraadslagen over de uitslag. Eén foto stak met kop en schouders boven de rest uit. Jan Rutten stuurde ons een straatfoto waarin het thema met behulp van een fraaie tegenstelling op een originele manier is verwerkt. Hij krijgt van ons de Ricoh CX1 high end compactcamera zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Naast de hoofdprijs geven we een licentie van Lightroom 2 en Silkypix 3.0 weg aan respectievelijk de nummers 2 en 3. De 4e plaats belonen we met een fraaie Kata fototas.  We nemen contact op met de winnaars voor de afhandeling.

De winnende foto's worden ook gepubliceerd in DFPRO 2.2009, welke in juli in de winkels verschijnt. Niets gewonnen? Niet getreurd. Binnenkort zullen we nieuwe wedstrijden aankondigen.Winnaar 1e prijs (Ricoh CX1): Jan Rutten


Foto: Jan Rutten

2e prijs: Yavanna Aleania


Foto: Yavanna Aleania

3e prijs - Valentina Ghenea


Foto: Valentina Ghenea

4e prijs - Guido Akster


Foto: Guido Akster

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond