Uitslag fotowedstrijd thema 'Contrast'

Raymond 1466 0
In DFPRO 2/2008 kondigden we een fotowedstrijd aan met het thema 'contrast'. Vandaag maken we de gelukkige prijswinnaars bekend van de Ricoh GX200 camera en de tien Sandisk Extreme III geheugenkaarten.

De wedstrijd heeft in ieder geval een record gebroken: we kregen honderden inzendingen, waarvan vele van hoge kwaliteit. Eén stak er bovenuit en kreeg unaniem onze voorkeur.  Een technisch haast perfect dubbelportret met een fraaie scherptediepte en belichting. Het thema 'contrast' is op meerdere niveau's goed uitgewerkt: zowel in technische als inhoudelijke zin.

Naast de hoofdprijs geven we 10 Sandisk Extreme III geheugenkaarten weg aan de door ons geselecteerde nominaties. Je ziet ze in de slideshow onderaan. De winnaars krijgen naar keuze een CF- of SD-kaart toegestuurd. We nemen contact op met de winnaars voor de afhandeling.

De winnende foto's worden gepubliceerd in DFPRO 1/2009, welke begin april in de winkels zal verschijnen. Niets gewonnen? Niet getreurd. Tot 28 februari maak je nog kans op een Olympus µ TOUGH-6000 camera en binnenkort zullen we nieuwe wedstrijden aankondigen.


Winnaar 1e prijs (Ricoh GX200): Edo Knoppert

Foto: Edo Knoppert
Overige prijswinnaars - Sandisk Extreme III 4GB

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond