Uitslag fotowedstrijd 'Tegenlicht'

Uitslag fotowedstrijd 'Tegenlicht'

Julian 7956 1
In deze fotowedstrijd gingen we op zoek naar creatieve foto's met tegenlicht. Die hebben we gevonden! We kregen tal van spectaculaire inzendingen binnen. Vandaag maken we de drie prijswinnaars bekend.

Het regeltje dat je beter niet tegen de zon in kunt fotograferen, mag wat ons betreft geschrapt worden. Dat blijkt wel uit de vele prachtige platen die we tussen de bijna duizend inzendingen tegenkwamen. We hebben drie prijzen te verdelen. Onze dank gaat uit naar alle deelnemers, onze hartelijke felicitaties aan de winnaars!

Hoofdprijs: Willem Kuijpers

Met dit prachtige sfeerbeeld sleept Willem Kuijpers de hoofdprijs in de wacht. Het lijkt wel een filmset, of een foto die honderd jaar geleden is gemaakt. Dat is echter niet het geval. Uit de titel kunnen we opmaken dat Willem de schitterende plaat vastlegde tijdens de Romería del Rocío, een van de beroemdste en grootste bedevaarten ter wereld.

Willem wint de Seagate Personal Cloud 3TB, ter waarde van 169,99 euro. Met dit apparaat centraliseer je foto's, muziek en films in je eigen thuisnetwerk. Met de bijbehorende apps kun je waar je ook bent moeiteloos door jouw mediabibliotheek heen bladeren.

Willem Kuijpers
Foto © Willem Kuijpers

Tweede prijs: Max van Son

Met deze prachtige natuurfoto wint Max van Son de tweede prijs. Het levert hem de Seagate Wireless op. Hiermee neem je 500GB aan foto's, films, muzieknummers of bestanden overal mee naar toe en kun je direct draadloos streamen naar je smartphone of tablet.

Foto: Max van Son
Foto © Max van Son

Derde prijs: Jacob Kaptein

Jacob Kaptein moest er voor kopje onder, maar dit dromerige beeld levert hem wel een toffe prijs op! We belonen hem met de Seagate Backup Plus Slim 2TB, de dunste draagbare schijf die verkrijgbaar is met een superslank metalen ontwerp. Je maakt eenvoudig back-ups en neemt ze overal mee naar toe.

Jacob Kaptein
Foto © Jacob Kaptein

afbeelding van Anoniem

Zo, die eerste is echt gaaf! Mooi beeldend. Clint Eastwood, Zorro taferelen.